Herne pakt uit

Budo Herne op ‘Herne Pakt Uit!’

Op zondag 8 september staat er weer een knaller van een editie van Herne Pakt Uit op het programma.  Die dag wordt de site in en rond sporthal ‘de Hernekouter’ omgetoverd tot een ‘paradijs’ van sport en spel voor jong en oud, groot en klein.  Bezoekers kunnen deelnemen aan sportinitiaties, workshops en randanimatie.  Alle activiteiten zijn GRATIS en worden georganiseerd in samenwerking met onze lokale jeugd- en sportverenigingen. Het programma biedt een afwisselend aanbod.

Budo Herne verzorgt tijdens deze dag 3 initiaties : Judo, Ju-Jutsu (zelfverdediging) en Kleuterbudo.

Kleuterbudo : Kleuters van 4 tot 6 jaar kunnen om 14u aan deze initiatie deelnemen in de polyvalente zaal van de sporthal (eerste verdiep, naast de cafetaria).  Aan de hand van spelletjes worden hen de eerste basisbewegingen aangeleerd.  De nadruk ligt bij Kleuterbudo op ‘actieve fun hebben’. 

Ju-Jutsu : Om 14u45 starten we met een initiatie in Ju-Jutsu (zelfverdediging). Je kan op een veilige manier enkele eenvoudige bewegingen aanleren en kennismaken met de basisprincipes van het Ju-Jutsu.  Iedereen van 6 tot 99 jaar is welkom!

Judo : Vanaf 15u30 kan je komen proeven van het Judo. Wist je dat de judoclub van Herne al actief is sinds 1969?!  We laten je graag kennis maken met deze olympische sport die geschikt is voor iedereen

Tags: geen tags

Reacties zijn gesloten.